تبلیغات
ورودی های تغذیه ی 89 - انتخاب طبیعی و مرگ
قالب وبلاگ قالب وبلاگ

ورودی های تغذیه ی 89
 
بگذارید اولین پزشک شما غذایتان باشد...

با سلام به وبلاگ دانشجویان تغذیه زاهدان ورودی 89 خوش آمدید
 
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 10 بهمن 1389 توسط پگاه آموزگار

در تئوری داروین و فرگشت, موجوداتی که دارای عمری کوتاه ولی زاده‌های بیشتری می‌باشند, دارای شانس بالاتری برای بقا می‌باشند. از همین رو وجود مرگ, خود یکی از ویژگی های مهم بقا برای ژن می‌باشد. پیر شدن

چگونگی سیر پیر شدن و در نهایت مرگ موجودات زنده هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است. به صورت نظری سلولها توانایی تقسیم تا بینهایت و نامیرا را دارا می‌باشند. اما در دی ان ای(DNA) زائده‌هایی به نام تلومر وجود دارد که در هر تقسیم سلولی اندازه آنها کوتاهتر شده و در نهایت پس از به پایان رسیدن آن تقسیم سلولی متوقف می‌گردد. این سیر از ابتدای شکل گیری جنین و سلول تخم آغاز می‌گردد و تا پایان مرگ موجود زنده ادامه دارد.

 اندازه تلومر هر فرد بسته به ساختار ژنتیکی اش متفاوت است. در بعضی از مواقع که دی ان ای فرد دچار جهش می‌گردد, سلولهای نامیرا یا سلولهای سرطانی شکل می‌گیرند که در تقسیم سلولی آنها, اندازه تلومر ثابت مانده و به عبارتی دارای ویژگی نامیرایی می‌باشند و در نهایت به خاطر همین ویژگی, باعث مرگ موجود زنده می‌گردند. پس از مرگ بافت های ماهیچه‌ای پس از مرگ شروع به سفت شدن می‌کند که به این سفت شدن جمود نعشی گفته می‌شود.





طبقه بندی: دانستنیها، 
.: Weblog Themes By Pichak :.


  • آمار سایت

  • تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک
    قالب وبلاگقالب وبلاگ